1.1 MEDEWERKERS

VEGAUDI ‘de gebouwenchirurgen’


Vegaudi is een specialist die nieuwbouwprojecten,  renovaties en restauraties ter harte neemt.  We helpen bij het realiseren van ideeën en leveren voor iedere situatie een veilige en betrouwbare oplossing. 


Dat is vooral te danken aan onze medewerkers.  Eén voor één zijn het gemotiveerde stielmannen die thuis zijn in nieuwbouw, renovatie en restauratie.  Nieuwbouw, renoveren en restaureren is een vak apart, ons vak. We weten wat we doen en waarover we praten. Jaar na jaar investeren wij in de interne en externe opleiding van ons personeel en de verdere uitbouw van ons materieel. Veel medewerkers hebben reeds een lange staat van dienst binnen het bedrijf welke aldus de basis vormt van de organische groei van het bedrijf.


Woningcomplexen, industriële gebouwen, kantoorgebouwen, schoolgebouwen, privé-woningen en historische panden.Vegaudi maakt er vakwerk van.


Met een ruime ploeg eigen vakmensen, aangevuld door vaste onderaannemers, verzorgen we alle nieuwbouw, renovatie- en restauratieprojecten, van kelder tot dak, eindafwerking inbegrepen.  We hebben alle nodige ervaring in huis, ook als het om speciale technieken gaat. In ons team hebben wij arbeiders die zich toeleggen op de ruwbouw activiteiten alsook arbeiders die zich toeleggen op meer specifieke disciplines zoals : daktimmerwerk, schrijnwerk -en balkkopherstellingen, bepleistering, gevelrestauratie, betonherstelling, injectiewerken, gevelbekledingen, dakwerken en alle vormen van gevelreiniging. Vegaudi draagt naast de bouwfase de techniek hoog in het vaandel, omdat de steeds duurder worden energie alsook de klimaatveranderingen in de wereld niemand onberoerd laten.Vegaudi staat voor efficiënte werfleiding en stipte opleveringen. Voor snel en degelijk werk met minimale hinder voor de bewoners of gebruikers van het gebouw. Zo staan wij in voor de uitvoering van complexe verbouwingen waarbij de bewoners tijdens de uitvoering van de werkzaamheden in hun respectievelijke appartementen of woningen verblijven.