VASTGOEDBEDRIJVEN

Als projectontwikkelaar realiseren we onze eigen vastgoedprojecten voor particulieren

Sinds 2008 gingen we ook aan de slag als ontwikkelaar van vastgoedprojecten. Het gaat doorgaans over kleine en middelgrote eengezinswoningen en appartementen die gelegen zijn in stedelijke omgevingen, residentiële buurten of verkavelingen.

Het is een natuurlijke aanvulling op onze activiteiten als algemene bouwaannemer. We bouwen en verbouwen immers al sinds het begin huizen voor particulieren. We kunnen dus een woordje meepraten over hoe de waarde van vastgoed evolueert in de tijd.


Bouwmethodes worden aangepast in functie van woningstijl en optimaal wooncomfort

Ook voor onze eigen realisaties blijven we doorgaans trouw aan de traditionele bouwmethodes, waarbij steen per steen gemetseld wordt. Als de stijl het toelaat kiezen we voor moderne technieken zoals verlijmen of prefabtoepassingen. We werken onze woningen gedetailleerd af, zodat de toekomstige bewoners alle kansen krijgen om er een comfortabele woon- en leefomgeving van te maken.

Er wordt daarvoor een beroep op ons netwerk van professionele leveranciers.De firma VEGAUDI is een correcte, betrouwbare en

technisch onderlegde aannemer.

De samenwerking is professioneel en menselijk aangenaam.

Een getuigenis.Karaktervolle bouwprojecten tegen de juiste prijs

Voor de vastgoedprojecten die we als projectontwikkelaar realiseren,

kiezen we in samenspraak met onze vertrouwde architecten voor een karaktervolle

architectuur en een functionele inrichting. Afhankelijk van het ogenblik waarop u als koper bij het project betrokken geraakt, kan u uw eigen persoonlijkheid doordrukken en de keuze van de materialen en de afwerking mee bepalen. Onze ploeg realiseert uw toekomstige woning dan zoals u het wil, binnen de afgesproken termijn.De open communicatie die zich in onze activiteiten als bouwaannemer

vertaalt in wekelijkse werfvergaderingen en een

vast aanspreekpunt, vinden we ook belangrijk als projectontwikkelaar.

Aan potentiële kopers geven we u alle mogelijke informatie om onze

prijszetting te verantwoorden. Op die manier krijgt u zwart op

wit te zien dat u de juiste waar krijgt voor uw geld.We willen graag helpen om uw droomwoning te realiseren. Contacteer ons om de mogelijkheden te bespreken. 

Ook na de afwerking blijven wij een goede relatie onderhouden voor eventuele kleine opmerkingen en/of onderhoud.

Een getuigenis.